MENU Τρίκαλα | | English


Αρχική




Βρείτε μας


Πρόγραμμα Δαίδαλος 2003 - 2ο Βραβείο Στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Θεσσαλίας

Στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2003 έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρικάλων ο Περιφερειακός Διαγωνισμός Θεσσαλίας με έργα μαθητών και εκπαιδευτικών ΤΕΕ και ΣΕΚ, με την επωνυμία "Δαίδαλος". Το πρόγραμμα "ΔΑΙΔΑΛΟΣ" (2000-2006) έχει ως στόχο την ανάπτυξη και ενθάρρυνση καινοτόμων έργων από τους μαθητές των ΤΕΕ και ΣΕΚ υπό την εποπτεία των καθηγητών τους. Σκοπός αυτών των δραστηριοτήτων είναι η καλλιέργεια της δημιουργικότητας και εφευρετικότητας των μαθητών, η ανάδειξη όσων έχουν ιδιαίτερες κλίσεις στο τεχνολογικό, επιστημονικό ή καλλιτεχνικό τομέα, καθώς επίσης και η ανάπτυξη πνεύματος ομαδικότητας και συνεργασίας.
Τα έργα που βραβεύονται στις περιφερειακές εκθέσεις συμμετέχουν σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό, στον οποίο βραβεύονται τα καλύτερα έργα. Οι μαθητές και εκπαιδευτικοί των οποίων τα έργα βραβεύονται στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά ταξίδια στην Ελλάδα ή σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Εκτέθηκαν 28 έργα από τους τέσσερις Θεσσαλικούς Νομούς, ενώ πέντε ήταν τα έργα των Τρικαλινών μαθητών.
Διακρίθηκε το έργο του 2ου ΤΕΕ με θέμα "Αέρινος Ασκληπιός στα νερά του Ληθαίου", λαμβάνοντας το 2ο βραβείο. Τα έργα είναι του τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών της Α' Τάξης Β' Κύκλου και υπεύθυνοι καθηγητές είναι οι: Κοτσίρας Ηλίας, Αυγέρος Ευθύμιος και Κωστής Νικόλαος.



Φωτογραφίες


◄ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

Υλοποίηση και Συντήρηση του Διαδικτυακού Τόπου:
Αβδελίδης Ευάγγελος, Αβδελίδου Ελένη
© Copyright 2001 - 2022