MENU Τρίκαλα | | English


Αρχική




Βρείτε μας


ΜαθηΤΕΕ - 2o Tεύχος - Το Περιοδικό του Σχολείου μας

2o Τεύχος
Σχολική Χρονιά 2005-2006

Εισαγωγικό σημείωμα

Παραδίδουμε με χαρά στα χέρια και στην κρίση σας το 2ο Τεύχος του περιοδικού μας «ΜΑΘΗΤΕΕ». Η αποδοχή που είχε το 1ο Τεύχος, οι θετικές κριτικές που εισπράξαμε μας έδωσαν θάρρος και κουράγιο, θα έλεγα και χρέος, για να προχωρήσουμε στην παρούσα έκδοση. Ορισμένοι αναγνώστες του περιοδικού μας με τηλεφωνήματα και επιστολές εκδήλωσαν την ευαρέσκεια και την ικανοποίησή τους.
Πρέπει να ομολογήσουμε ότι η έκδοση ενός εντύπου και μάλιστα μαθητικού αποτελεί ένα δύσκολο εγχείρημα. Η συλλογή του προς δημοσίευση υλικού, ο συντονισμός όλων των ενεργειών, η εξεύρεση των οικονομικών πόρων και όλα τα σχετικά δεν και εύκολα πράγματα για ανθρώπους που έχουν άλλη βασική απασχόληση και στόχους. Οι δυσκολίες όμως ξεπερνιούνται όταν υπάρχει το μεράκι και η διάθεση για να πετύχεις κάτι το οποίο αποτελεί πρόκληση για σένα και το βάλεις σαν στόχο.
Η εμπειρία που αποκτήσαμε πέρυσι αποτέλεσε πολύτιμο σύμβουλο στην τωρινή προσπάθειά μας. Άμβλυνε τα προβλήματα και τις δυσκολίες. Δεν βαδίσαμε τελείως στο άγνωστο όπως πέρυσι. Γνωρίζαμε περίπου τι θα αντιμετωπίσουμε.
Στο περιοδικό μας εκθέτουμε πρώτα απ’ όλα τις εργασίες μας από Εκπαιδευτικά Προγράμματα που εκπονήσαμε κατά το προηγούμενο σχολικό έτος. Δημοσιεύονται επίσης διάφορα άρθρα με ποικίλο περιεχόμενο μαθητικού πάντα ενδιαφέροντος.
Οφείλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές Ελένη Αβδελίδου, Ευάγγελο Αβδελίδη και Γιώργο Παπαδημητρίου, οι οποίοι έφεραν το μεγαλύτερο βάρος της φετινής έκδοσης.
Απευθύνω θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας, των οποίων η οικονομική συμβολή είναι καθοριστική.

Κων/νος Ρίζος,
Διευθυντής του 2ου ΤΕΕ Τρικάλων

To 2o Τεύχος του ΜαθηΤΕΕ υλοποιήθηκε στα πλαίσια πολιτιστικού προγράμματος με υπεύθυνους καθηγητές τους Αβδελίδου Ελένη, Αβδελίδη Ευάγγελο, Παπαδημητρίου Γεώργιο. Το ΜαθηΤΕΕ αποτελείται από 56 έγχρωμες σελίδες και πιστεύουμε ότι αξίζει μια θέση στη βιβλιοθήκη σας καθώς διαθέτει πολύ όμορφη σχεδίαση και πλούσιο περιεχόμενο. Ακολουθούν ορισμένες σελίδες του περιοδικού.

Δείτε επίσης και το 1ο τεύχος του περιοδικού ΜαθηΤΕΕ.


Βράβευση του σχολείου μας για το περιοδικό ΜαθηΤΕΕ
Το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, βράβευσε το 2ο ΤΕΕ-ΕΠΑΛ Τρικάλων για τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό μαθητικού εντύπου με το περιοδικό ΜαθηΤΕΕ.

Μάθετε περισσότερα για τη βράβευση.



◄ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

Υλοποίηση και Συντήρηση του Διαδικτυακού Τόπου:
Αβδελίδης Ευάγγελος, Αβδελίδου Ελένη
© Copyright 2001 - 2022