MENU Τρίκαλα | | English


Αρχική




Βρείτε μας


Τρικκαίων ΦωτοΓράμματα (Βιβλίο)


Το βιβλίο «Τρικκαίων Φωτογράμματα» είναι ένα φωτογραφικό λεύκωμα με στοιχεία από την ιστορία της Τρικαλινής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Δημιουργήθηκε στα πλαίσια Πολιτιστικού Εκπαιδευτικού Προγράμματος, που υλοποιήθηκε στο 2ο Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) Τρικάλων, κατά το σχολικό έτος 2007-2008. Με αυτό το βιβλίο, ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να βρει πληροφορίες για τα γυμνάσια που έχουν λειτουργήσει στην πόλη των Τρικάλων και, μέσα από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό, να γνωρίσει την ιστορία της Τρικαλινής Δευεροβάθμιας Εκπαίδευσης από το 1881 μέχρι σήμερα.
Το βιβλίο εκδόθηκε το Μάιο του 2009, σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων (ISBN 978-960-98817-0-8) και διανεμήθηκε σε διάφορες βιβλιοθήκες.

Για την υλοποίηση της εργασίας χρησιμοποιήθηκε υλικό που συγκεντρώθηκε για τη δημιουργία του dvd-rom "Τρικκαίων Παίδευσις". Μάθετε περισσότερα για το dvd-rom "Τρικκαίων Παίδευσις"



Οι υπεύθυνοι καθηγητές για τη δημιουργία του βιβλίου ήταν οι καθηγητές Πληροφορικής
Αβδελίδης Ευάγγελος και Αβδελίδου Ελένη.

Οι μαθητές που συμμετείχαν ήταν οι:
Αγραφιώτης Γεώργιος, Ευαγγέλου Γεώργιος, Κανίστρας Βάιος, Καπέλας Γεώργιος, Καραδήμας Χρήστος, Κόκοτα Χριστίνα, Κουτσιμπέλας Αριστείδης, Λύτρας Χρήστος, Μαγουλιώτης Νικόλαος, Μεσιακάρης Γρηγόριος, Μεσίτι Απόστολ, Μπέλλου Ανδρομάχη ενώ με την κατασκευή της αντίστοιχης ιστοσελίδας ασχολήθηκαν οι μαθητές Μπέσιος Αθανάσιος, Μπιλιάλης Δημήτριος, Μπούγλας Άγγελος, Νταλούκας Κων/νος, Νταούλας Κων/νος, Ντόκος Δημήτριος, Ντουρτούνης Γρηγόριος, Πολιγένης Ηλίας, Σελιώνης Γεώργιος, Τάτσιος Κων/νος, Τσάτσος Ιωάννης, Τσιφλίκου Μπεσμίρ, Τσότσολας Απόστολος, Χατζής Άγγελος.






Φωτογραφίες


◄ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

Υλοποίηση και Συντήρηση του Διαδικτυακού Τόπου:
Αβδελίδης Ευάγγελος, Αβδελίδου Ελένη
© Copyright 2001 - 2022