MENU Τρίκαλα | | English


Αρχική




Βρείτε μας


Leonardo da Vinci Vecnet - 3η Συνάντηση (Τρίκαλα, Οκτώβριος 2013)

Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Leonardo da Vinci Partnership
«Vocational Education Cooperation and Network (VecNET)»
3η Συνάντηση Εταίρων στα Τρίκαλα


Πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα η 3η συνάντηση των εταίρων που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Leonardo da Vinci) με τίτλο "Vocational Education Cooperation and Network (VecNET)". Συγκεκριμένα, έντεκα άτομα από την Τουρκία, πέντε από την Πολωνία και οκτώ από την Ιταλία βρέθηκαν στην πόλη μας από 1 έως 4 Οκτωβρίου 2013.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων, όπου οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν και να παρουσιάσουν τις εργασίες τους στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου αλλά και να επισκεφθούν τη βιβλιοθήκη, γραφεία, αίθουσες και εργαστηριακούς χώρους και να συνομιλήσουν με εκπαιδευτικούς και μαθητές. Επίσης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη σε ένα δεύτερο οργανισμό επαγγελματικής εκπαίδευσης (ΣΕΚ Τρικάλων), όπως προβλέπεται στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος.

Κατά την παραμονή στα Τρίκαλα, οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στο Φρούριο, στο Βαρούσι, στο Κουρσούμ τζαμί και στα Μετέωρα, έχοντας τη δυνατότητα να γνωρίσουν το φυσικό περιβάλλον, την κουλτούρα και την ιστορία του τόπου μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βοήθησαν και συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της συνάντησης.

Η παιδαγωγική ομάδα του 2ου ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων



Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα VecNET



Φωτογραφίες


◄ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

 

Υλοποίηση και Συντήρηση του Διαδικτυακού Τόπου:
Αβδελίδης Ευάγγελος, Αβδελίδου Ελένη
© Copyright 2001 - 2022