MENU Τρίκαλα | | English


Αρχική




Βρείτε μας


Πανελλήνιοι Μαθητικοί Καλλιτεχνικοί Αγώνες - 3o Bραβείο στο 2ο ΤΕΕ - Αθήνα 2003


Τον Ιανουάριο του 2003 διεξήχθησαν στην Αθήνα για μια ακόμα χρονιά οι Πανελλήνιοι Μαθητικοί Καλλιτεχνικοί Αγώνες. Συγκεκριμένα την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Αργυρούπολης, πραγματοποιήθηκαν οι Πανελλήνιοι Μαθητικοί Αγώνες Παραδοσιακού Χορού, όπου συμμετείχαν Γυμνάσια, Λύκεια και ΤΕΕ από όλη την Ελλάδα. Το 2ο ΤΕΕ Τρικάλων πήρε μέρος σε αυτούς τους αγώνες, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Θεσσαλίας, και απέσπασε το 3ο Βραβείο,γεγονός που αποτελεί μεγάλη επιτυχία δεδομένου του πολύ υψηλού επιπέδου όλων σχεδόν των σχολικών ομάδων. H 27μελής ομάδα του 2ου ΤΕΕ Τρικάλων παρουσίασε με εντυπωσιακό τρόπο χορούς της περιοχής μας καθώς και απόσπασμα από τον καραγκούνικο γάμο.
H απονομή των βραβείων έγινε στο Μέγαρο Μουσικής τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου όπου παραβρέθηκαν ο Υπουργός Παιδείας Πέτρος Ευθυμίου, Περιφερειακοί Διευθυντές, Διευθυντές Εκπαίδευσης, άλλοι επίσημοι καθώς και πλήθος μαθητών και καθηγητών.
Υπεύθυνος της χορευτικής ομάδας ήταν ο καθηγητής κ.Αντώνης Παπαμιχαήλ ενώ στην αποστολή συμμετείχαν επίσης ως συνεργάτες οι καθηγήτριες Λίτσα Μπαρούτα και Λένα Αβδελίδου καθώς και ο Διευθυντής του σχoλείου κ.Κων/νος Ρίζος.



Φωτογραφίες


◄ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

Υλοποίηση και Συντήρηση του Διαδικτυακού Τόπου:
Αβδελίδης Ευάγγελος, Αβδελίδου Ελένη
© Copyright 2001 - 2022