MENU Τρίκαλα | | English


Αρχική




Βρείτε μας


Θεατρική παράσταση "Γιατρός με το στανιό" (13-5-2009)

Η θεατρική ομάδα του 2ου ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων του τμήματος Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων του Τομέα Υγείας Πρόνοιας παρουσίασε την Τετάρτη 13 Μαΐου 2009, στα πλαίσια της Μαθητικής Πολιτιστικής Εβδομάδας που διοργάνωσε ο Υπεύθυνος Πολιτιστικών Θεμάτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, την κωμωδία του Μολιέρου "Γιατρός με το στανιό".
Η παράσταση δόθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.
Πριν την έναρξη της παράστασης προλόγησε ο Υπεύθυνος των Πολιτιστικών Θεμάτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Παπαμιχαήλ, ο Νομάρχης κ. Βλαχογιάννης, η αντιδήμαρχος κ. Αργυροπούλου, ο σχολικός σύμβουλος των Οικονομολόγων κ. Ρίζος. Ο διευθυντής του 2ου ΕΠΑ.Λ. κ. Μπαλάφας Αθανάσιος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και ο μαθητής Καπερώνης Κων/νος είπε δυο λόγια για την παράσταση ειδωμένα από την πλευρά των μαθητών.
Ακόμα ο διευθυντής του σχολείου ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς Μπαμπαλιάρη Χαρίκλεια, Καλίνη Αγγελική και Καραδούκα Φωτεινή καθώς και την ηθοποιό κα. Αντονέλλα Χήρα.
"Τόσο οι μαθητές όσο και οι καθηγήτριές τους έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, το μεράκι, τις γνώσεις και την αγάπη για το θέατρο". Αυτά τόνισε ο κ. Μπαλάφας και κατέληξε: "Τέτοιες προσπάθειες πρέπει να επαινούνται και να στηρίζονται με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει ένα σχολείο και πιστεύουμε ότι προσφέραμε και στήριξη, οικονομική και ηθική, και βοήθεια όπου μπορούσαμε και σ'αυτή την προσπάθεια όπως και σε πολλές άλλες παρόμοιες, που αναδεικνύουν το σχολείο και το καθιστούν λίκνο πολιτισμού".
Στην παράσταση συμμετείχαν οι μαθητές: Βασιλόπουλος Παναγιώτης, Καλιακούδα Στεφανία, Καπερώνης Κων/νος, Καραλιόλιου Νικολέττα, Κιόρρι Ντανιέλα, Κοθράς Λεωνίδας, Κωτσιώρης Κων/νος, Μπαμπούκα Αριστέα, Νίκα Μαρίνα, Ντεμίχοβα Ειρήνα, Παπαβασιλείου Νικολέττα, Παπανδρέου Βασιλική, Τασιούλα Στυλιανή και Χήρα Βασιλική.



Φωτογραφίες


◄ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Υλοποίηση και Συντήρηση του Διαδικτυακού Τόπου:
Αβδελίδης Ευάγγελος, Αβδελίδου Ελένη
© Copyright 2001 - 2022