MENU Τρίκαλα | | English


Αρχική




Βρείτε μας


5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στα Τρίκαλα - Απρίλιος 2015

Το 2ο ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων συμμετείχε στο 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας που πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Τρικάλων στις 3 και 4 Απριλίου 2015.
Το Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας είναι μια εκπαιδευτική εκδήλωση η οποία δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν ψηφιακά έργα που αναπτύσσουν στο σχολείο τους. Το Φεστιβάλ είναι ανοικτό στην κοινωνία και δίνει την ευκαιρία σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και επισκέπτες να λάβουν μέρος σε πρωτότυπες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες με αντικείμενο την Πληροφορική και την Ψηφιακή Τεχνολογία. To Φεστιβάλ δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα αλλά βραβεύεται κάθε συμμετοχή και πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας με την υποστήριξη συλλόγων και ενώσεων πληροφορικής (ΠΕΚΑΠ, ΕΠΕ, ΕΠΥ, ΕΤΠΕ) και τοπικών φορέων (Δήμοι, Περιφερειακές Ενότητες κτλ). Προϋπόθεση συμμετοχής ενός μαθητικού έργου στο Φεστιβάλ αποτελεί η συμμετοχή εκπαιδευτικού Πληροφορικής στην ομάδα των εκπαιδευτικών που συντονίζει το έργο.
Το 2015 είναι η πρώτη χρονιά που το φεστιβάλ διοργανώθηκε και στην πόλη των Τρικάλων. Το 2ο ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων συμμετείχε με την παρουσίαση δύο εργασιών:
α) "Μια ματιά στο έργο του Σαίξπηρ" (Υπεύθυνες καθηγήτριες: Μπαρούτα Ευαγγελία - Αβδελίδου Ελένη) και
β) "e-διαδρομές στην πόλη των Τρικάλων" (Υπεύθυνοι καθηγητές: Αβδελίδης Ευάγγελος - Αβδελίδου Ελένη)
Τις εργασίες παρουσίασαν στην αίθουσα του Δημαρχείου οι μαθήτριες Τόλια Δήμητρα και Αγγελή Φωτεινή με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών Πληροφορικής Αβδελίδη Ευάγγελου και Αβδελίδου Ελένης.



Φωτογραφίες


◄ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Υλοποίηση και Συντήρηση του Διαδικτυακού Τόπου:
Αβδελίδης Ευάγγελος, Αβδελίδου Ελένη
© Copyright 2001 - 2022