Κουίζ με ερωτήσεις που αφορούν τα τρόφιμα και την επεξεργασία τους
Αναλυτικές Πληροφορίες
Τίτλος
Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων
Τύπος μαθησιακού αντικειμένου
Κουίζ
Σύνδεσμος
https://quizizz.com/admin/quiz/5b5a23b90b72c80019df0201
Λογισμικό
Quizizz
Θεματική περιοχή
Γεωπονία, Τεχνολογία τροφίμων
Εκπαιδευτική βαθμίδα
Λύκειο
Εύρος ηλικίας
16-18
Εκπαιδευτικός
Ντίνα Ευαγγελία
Περιγραφή
Κουίζ με ερωτήσεις που αφορούν τα τρόφιμα, τη συντήρησή τους και τις αρχές επεξεργασίας τους. Ο μαθητής ελέγχει τόσο βασικές όσο και εξειδικευμένες γνώσεις της Τεχνολογίας Τροφίμων.
Λέξεις κλειδιά
Τρόφιμα, Επεξεργασία τροφίμων, ΤΠΕ