Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων

Κουίζ με ερωτήσεις  που αφορούν τα τρόφιμα και την επεξεργασία τους

 

Αναλυτικές Πληροφορίες

Τίτλος

Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων

Τύπος μαθησιακού αντικειμένου

Κουίζ

Σύνδεσμος

https://quizizz.com/admin/quiz/5b5a23b90b72c80019df0201

Λογισμικό

Quizizz

Θεματική περιοχή

Γεωπονία, Τεχνολογία τροφίμων

Εκπαιδευτική βαθμίδα

Λύκειο

Εύρος ηλικίας

16-18

Εκπαιδευτικός

Ντίνα Ευαγγελία

Περιγραφή

Κουίζ με ερωτήσεις που αφορούν τα τρόφιμα, τη συντήρησή τους και τις αρχές επεξεργασίας τους. Ο μαθητής ελέγχει τόσο βασικές όσο και εξειδικευμένες  γνώσεις της Τεχνολογίας Τροφίμων.

Λέξεις κλειδιά

Τρόφιμα, Επεξεργασία τροφίμων, ΤΠΕ