Θρεπτική αξία των τροφίμων

Κουίζ με ερωτήσεις  που αφορούν στη σύσταση των τροφίμων.

 

Αναλυτικές Πληροφορίες

Τίτλος

Θρεπτική αξία των τροφίμων

Τύπος μαθησιακού αντικειμένου

Κουίζ

Σύνδεσμος

https://quizizz.com/admin/quiz/5b5e0625ea184c001c5ea9cb/-

Λογισμικό

Quizizz

Θεματική περιοχή

Γεωπονία, Τεχνολογία τροφίμων

Εκπαιδευτική βαθμίδα

Επαγγελματικό Λύκειο

Εύρος ηλικίας

16-18

Εκπαιδευτικός

Ντίνα Ευαγγελία

Περιγραφή

Οι μαθητές απαντούν σε ερωτήσεις που αφορούν στη σύσταση των τροφίμων , τα δομικά στοιχεία αυτών και το ρόλο τους στη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού.

Λέξεις κλειδιά

Υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λίπη, βιταμίνες, νερό, ανόργανα στοιχεία