Κουίζ με ερωτήσεις που αφορούν στη σύσταση των τροφίμων.
Αναλυτικές Πληροφορίες
Τίτλος
Θρεπτική αξία των τροφίμων
Τύπος μαθησιακού αντικειμένου
Κουίζ
Σύνδεσμος
https://quizizz.com/admin/quiz/5b5e0625ea184c001c5ea9cb/-
Λογισμικό
Quizizz
Θεματική περιοχή
Γεωπονία, Τεχνολογία τροφίμων
Εκπαιδευτική βαθμίδα
Επαγγελματικό Λύκειο
Εύρος ηλικίας
16-18
Εκπαιδευτικός
Ντίνα Ευαγγελία
Περιγραφή
Οι μαθητές απαντούν σε ερωτήσεις που αφορούν στη σύσταση των τροφίμων , τα δομικά στοιχεία αυτών και το ρόλο τους στη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού.
Λέξεις κλειδιά
Υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λίπη, βιταμίνες, νερό, ανόργανα στοιχεία