MENU Τρίκαλα | | English


Αρχική




Βρείτε μας


Διακρίσεις - Βραβεία


Διακρίσεις - Βραβεία για το δικτυακό μας τόπο
Ο δικτυακός τόπος του 2ου ΤΕΕ Τρικάλων θεωρείται από τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες παρουσίες ελληνικών σχολείων στον παγκόσμιο ιστό. Δείτε αυτούς που επιβραβεύουν την προσπάθειά μας .. Τους ευχαριστούμε.


Το 2ο ΕΠΑΛ υποδέχθηκε την Ολυμπιονίκη Φανή Τζέλη (22-10-2018)
Το 2ο ΕΠΑΛ Τρικάλων υποδέχθηκε την μαθήτριά του Φανή Τζέλη η οποία επέστρεψε από το Μπουένος Άιρες κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, στο άθλημα του Τάε Κβον Ντο. Η διεύθυνση, ο σύλλογος καθηγητών και οι μαθητές του σχολείου εύχονται πάντα επιτυχίες και διακρίσεις.


Παρουσίαση σε Ημερίδα του ΙΚΥ στη Θεσσαλονίκη (1-6-2018)
Το 2ο ΕΠΑΛ Τρικάλων ήταν ένα από τα πέντε σχολεία από όλη την Ελλάδα που επιλέχθηκαν από το ΙΚΥ να παρουσιάσει σε ημερίδα στη Θεσσαλονίκη τα αποτελέσματα Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ KA1 Σχολικής Εκπαίδευσης.


Πρωταθλήτριες Νομού Τρικάλων 2018
Η ομάδα ποδοσφαίρου των κοριτσιών του 2ου ΕΠΑΛ Τρικάλων αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα στο σχολικό πρωτάθλημα του Νομού Τρικάλων για το σχολικό έτος 2017-2018.


Β' Βραβείο μαθήτριας του 2ου ΕΠΑΛ Τρικάλων στο διαγωνισμό αφίσας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας (25-2-2018)
Στο Μουσείο Τσιτσάνη την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, βραβεύτηκε η μαθήτρια της Α' τάξης του 2ου ΕΠΑΛ Τρικάλων Ρετζίνα Μπαϊράμι με το δεύτερο βραβείο που αφορούσε ζωγραφικό έργο με θέμα τα μαθηματικά.



Διεθνής διάκριση - Βράβευση από την ομάδα ανάπτυξης του ΜΙΤ App Inventor (Φεβρουάριος 2018)
Σημαντική διάκριση για το 2ο ΕΠΑΛ αποτελεί η βράβευση της εφαρμογής (app) "Capitals of the World" από την ομάδα ανάπτυξης του MIT App Inventor. To app κέρδισε το βραβείο της καλύτερης εφαρμογής στην κατηγορία καλύτερης σχεδίασης για τον μήνα Φεβρουάριο 2018 (APP OF THE MONTH - BEST DESIGN)



Βράβευση από το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων (23-11-2017)
Το ΓΝΤ βράβευσε το 2ο ΕΠΑΛ για την εθελοντική προσφορά των μαθητών του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών στην πραγματοποίηση αισθητικής παρέμβασης στα επείγοντα εξωτερικά Παιδιατρικά εξεταστήρια τον Ιούνιο του 2017.



Πρωταθλητές Τρικάλων 2017 και στον τελικό Θεσσαλίας για 2η συνεχή χρονιά
Η ομάδα ποδοσφαίρου αγοριών αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ν. Τρικάλων 2017 και για δεύτερη συνεχή χρονιά έφτασε να αγωνιστεί στον τελικό του Πανθεσσαλικού πρωταθλήματος.



Η ομάδα ποδοσφαίρου Πρωταθλήτρια Θεσσαλίας 2016
Η ποδοσφαρική ομάδα του σχολείου, που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Θεσσαλίας για το σχολικό έτος 2015-2016.




Βράβευση για το ΜαθηΤΕΕ από την Ένωση Συντακτών (28-4-2007)
Το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, βράβευσε το 2ο ΤΕΕ-ΕΠΑΛ Τρικάλων για τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό μαθητικού εντύπου με το περιοδικό ΜαθηΤΕΕ. Η βράβευση έγινε στα γραφεία του ιδρύματος στη Λάρισα.



Πρόγραμμα Δαίδαλος - 2ο Βραβείο Στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Θεσσαλίας
Στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2003 έγινε στα Τρίκαλα για το πρόγραμμα "Δαίδαλος" ο Περιφερειακός Διαγωνισμός Θεσσαλίας. Το έργο του 2ου ΤΕΕ με θέμα "Αέρινος Ασκληπιός στα νερά του Ληθαίου" διακρίθηκε λαμβάνοντας το 2ο βραβείο.



Αθλητικές επιτυχίες 2002-2003
Ενημερωθείτε για τις επιτυχίες των μαθητών του σχολείου μας κατά τη σχολική χρονιά 2002-2003 σε πάλη, ποδόσφαιρο και στίβο.




Πανελλήνιοι Μαθητικοί Καλλιτεχνικοί Αγώνες
3ο Βραβείο στο 2ο ΤΕΕ


Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2003 το 2ο ΤΕΕ Τρικάλων συμμετείχε στους Πανελλήνιους Mαθητικούς Αγώνες Παραδοσιακού Χορού, που πραγματοποιήθηκαν όπως κάθε χρόνο στην Αθήνα. Το σχολείο μας παρουσίασε με εντυπωσιακό τρόπο χορούς της περιοχής μας καθώς και απόσπασμα από τον καραγκούνικο γάμο,με αποτέλεσμα να αποσπάσει το 3ο βραβείο. H απονομή των βραβείων έγινε στο Μέγαρο Μουσικής τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου όπου παραβρέθηκε και ο Υπουργός Παιδείας Πέτρος Ευθυμίου. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες και δείτε φωτογραφίες από τη μεγάλη αυτή επιτυχία μας.



Περιφερειακοί Αγώνες Παραδοσιακού Χορού - Τύρναβος 2002
1ο Βραβείο στο 2ο ΤΕΕ

Η χορευτική ομάδα του 2ου ΤΕΕ Τρικάλων κατακτά το 1o βραβείο σε πανθεσσαλικό επίπεδο. Η αρχή της πετυχημένης πορείας που καταλήγει στους Πανελλήνιους Mαθητικούς Αγώνες της Αθήνας όπου θα αποσπάσει το 3ο βραβείο.

 

Υλοποίηση και Συντήρηση του Διαδικτυακού Τόπου:
Αβδελίδης Ευάγγελος, Αβδελίδου Ελένη
© Copyright 2001 - 2022