MENU Τρίκαλα | | English


Αρχική




Βρείτε μας


Εκδόσεις


Τρικκαίων ΦωτοΓράμματα (Βιβλίο)
Το βιβλίο «Τρικκαίων Φωτογράμματα» είναι ένα φωτογραφικό λεύκωμα με στοιχεία από την ιστορία της Τρικαλινής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Δημιουργήθηκε στα πλαίσια Πολιτιστικού Εκπαιδευτικού Προγράμματος, που υλοποιήθηκε στο 2ο Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) Τρικάλων και εκδόθηκε το Μάιο του 2009 σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.





Τρικκαίων Παίδευσις (DVD-ROM)
Το «Τρικκαίων Παίδευσις» είναι ένα πολιτιστικό πρόγραμμα, που υλοποιήθηκε στο 2ο Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑΛ) Τρικάλων. Με αυτή την εφαρμογή γίνεται μια προσπάθεια καταγραφής της ιστορίας των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης των Τρικάλων, από το 1881 έως σήμερα. Ο χρήστης της εφαρμογής έχει τη δυνατότητα να μελετήσει την πορεία της τρικαλινής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, να γνωρίσει παλιούς Τρικαλινούς μαθητές και καθηγητές, να δει φωτογραφίες από τη σχολική ζωή του παρελθόντος.





ΜαθηΤΕΕ - 2o Tεύχος - Το Περιοδικό του Σχολείου μας
Παραδίδουμε με χαρά στα χέρια και στην κρίση σας το 2ο Τεύχος του περιοδικού μας «ΜΑΘΗΤΕΕ». Η αποδοχή που είχε το 1ο Τεύχος, οι θετικές κριτικές που εισπράξαμε μας έδωσαν θάρρος και κουράγιο, για να προχωρήσουμε στην παρούσα έκδοση. Στο περιοδικό μας εκθέτουμε τις εργασίες μας από εκπαιδευτικά προγράμματα,πλούσιο φωτογραφικό υλικό και διάφορα άρθρα με ποικίλο περιεχόμενο μαθητικού πάντα ενδιαφέροντος. Το ΜαθηΤΕΕ αξίζει μια θέση στη βιβλιοθήκη σας.




Η Ιστορία του Τρικαλινού Τύπου
Η ιστορία του Τρικαλινού Τύπου είναι ένα πολιτιστικό πρόγραμμα, που υλοποιήθηκε από μαθητές και καθηγητές του 2ου ΤΕΕ Τρικάλων. Το τελικό προϊόν του προγράμματος είναι μια εφαρμογή πολυμέσων, δηλαδή ένα σύνολο ψηφιακών δεδομένων πολλαπλών μορφών (κειμένου, ήχου, εικόνας, βίντεο) αποθηκευμένο σε έναν οπτικό δίσκο CD-ROM. H προσπάθεια αυτή είχε ως στόχο να μελετήσει και να καταγράψει την πορεία και την εξέλιξη του Τρικαλινού Τύπου στο πέρασμα του χρόνου.







ΜαθηΤΕΕ - 1o Tεύχος - Το Περιοδικό του Σχολείου μας
Σχολική Χρονιά 2003-2004. Εφέτος είπαμε να τολμήσουμε, να κάνουμε την υπέρβαση, να ξεπεράσουμε τους ενδοιασμούς μας και να προχωρήσουμε. Είναι αλήθεια ότι και άλλες φορές πέρασε από το μυαλό μας η σκέψη αλλά εγγενείς δυσκολίες δεν επέτρεψαν την υλοποίηση. Τώρα κάναμε το άλμα και να το πρώτο τεύχος του περιοδικού μας είναι γεγονός.

 

Υλοποίηση και Συντήρηση του Διαδικτυακού Τόπου:
Αβδελίδης Ευάγγελος, Αβδελίδου Ελένη
© Copyright 2001 - 2022