MENU Τρίκαλα | | English


Αρχική




Βρείτε μας


Πρόγραμμα αγωγής Σταδιοδρομίας "Δημιουργία Βιβλιοθήκης ΣΕΠ - Περιοδικού ΣΕΠ"

Το φετινό πρόγραμμα σταδιοδρομίας (σχολική χρονιά 2003-2004) είναι μια φυσική συνέχεια στην περσινή προσπάθεια, που είχε γίνει στο σχολείο μας. Ο γενικός σκοπός του προγράμματος ήταν η δημιουργία βιβλιοθήκης ΣΕΠ για ενημέρωση των μαθητών του σχολείου αλλά και άλλων ενδιαφερόμενων καθώς και η έκδοση ενός περιοδικού σχετικό με το ΣΕΠ. Έτσι λοιπόν οι μαθητές του τμήματος Οικονομίας Διοίκησης της Α’ Τάξης Β’ Κύκλου του 2ου ΤΕΕ με ειδικότητα Υπαλλήλων Διοίκησης μετά από έρευνα αρκετών μηνών, έκαναν την συλλογή του υλικού (από τον τύπο, το ΚΕΣΥΠ Τρικάλων, το internet και τα ΤΕΙ ), επισκέφθηκαν την εφημερίδα «Έρευνα», μίλησαν με τον δημοσιογράφο κ. Απ Ζώη για το πως δημιουργείται ένα έντυπο, καθοδηγήθηκαν για τον τρόπο που παίρνει κάποιος μια συνέντευξη, αξιολόγησαν όλα τα παραπάνω και τα προϊόντα όλης αυτής της προσπάθειας είναι:
-Δημιουργία στο σχολείο βιβλιοθήκης ΣΕΠ
-Συλλογή και έκθεση αγγελιών εύρεσης και προσφοράς εργασίας από τον τοπικό τύπο - εξαγωγή συμπερασμάτων
-Δημιουργία ενός εντύπου
Στο έντυπο αυτό, θα βρείτε περιγραφή για τους τομείς και τις ειδικότητες που λειτουργούν φέτος στο σχολείο μας, αλλά και για τις επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων αυτών. Η συντακτική ομάδα του προγράμματος, επέλεξε τρία από τα πιο «προσφιλή», για τους μαθητές, ΤΕΙ και έκανε ένα αφιέρωμα σ’ αυτά. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία του περιοδικού, είναι η συνέντευξη του διευθυντή ενός ξενοδοχείου, ο οποίος εξηγεί τι προσόντα πρέπει να έχει ένας υπάλληλος μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης και με ποιον τρόπο γίνονται οι προσλήψεις.
Οι υπεύθυνοι καθηγητές
Αβδελίδου Ελένη
Αβδελίδης Ευάγγελος


Δείτε επίσης το πρόγραμμα αγωγής σταδιοδρομίας της σχολικής χρονιάς 2002-2003, δηλαδή τον ηλεκτρονικό κατάλογο όλων των τμημάτων ΤΕΙ με τις αντίστοιχες διευθύνσεις των ιστοσελίδων τους



Φωτογραφίες


◄ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

Υλοποίηση και Συντήρηση του Διαδικτυακού Τόπου:
Αβδελίδης Ευάγγελος, Αβδελίδου Ελένη
© Copyright 2001 - 2022