MENU Τρίκαλα | | English


Αρχική




Βρείτε μας


«Πράξη Προσφοράς και Αγάπης» Από το Κοινωνικό Εστιατόριο του Δήμου Τρικκαίων

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 στον εξωτερικό χώρο των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Τρικκαίων πραγματοποιήθηκε η Δράση «Πράξη Προσφοράς και Αγάπης» όπου καθηγητές και μαθητές του τομέα Κομμωτικής ανέλαβαν το κούρεμα και τον καλλωπισμό των ωφελουμένων του Κοινωνικού Εστιατορίου.
Στην ανωτέρω δράση συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί του τομέα Κομμωτικής, κ. Χασιώτη Μαρία, η κ. Λόκα Ευαγγελία καθώς και σπουδαστές του τμήματος οι οποίοι έχοντας μαζί τον απαιτούμενο εξοπλισμό έφεραν εις πέρας την ενέργεια. Στη Δράση παρευρέθησαν ωφελούμενοι καθώς και το προσωπικό του Κοινωνικού Εστιατορίου, του Κέντρου Κοινότητας, του Κέντρου Ημερησίας Φροντίδας και του Κοινωνικού Φαρμακείου με συμπαραστάτη τον Δήμο Τρικκαίων και την Αντιδημαρχία του κ. Σακκά Νικολάου.
Με κεντρικό μήνυμα «η μεγαλύτερη τάση για φέτος είναι αυτή της προσφοράς» στόχος της δράσης ήταν να ανακαλύψουν οι συμμετέχοντες την ομορφιά της προσφοράς και όλοι μαζί να αυξήσουμε τα χαμόγελα των απόρων συνανθρώπων μας παρέχοντας υπηρεσίες και προσεγγίζοντας με αλληλεγγύη τον άνθρωπο. Επίσης μέσω της δράσης επιτεύχθηκε η συμπερίληψη μαθητών με ευπαθείς ομάδες ώστε να δράσουν με την καλλιτεχνική τους πλευρά, να κοινωνικοποιηθούν, να αλληλεπιδράσουν, να ενταχθούν κοινωνικά και να γνωρίσουν τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου (Κοινωνικό Εστιατόριο, Κέντρα Κοινότητας, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας) που εξυπηρετούν ευπαθείς ομάδες.
Οι συμμετέχοντες δέχθηκαν εδέσματα και αναψυκτικά από το Κοινωνικό Εστιατόριο.



Φωτογραφίες


◄ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

Υλοποίηση και Συντήρηση του Διαδικτυακού Τόπου:
Αβδελίδης Ευάγγελος, Αβδελίδου Ελένη
© Copyright 2001 - 2022