MENU Τρίκαλα | | English


Αρχική




Βρείτε μας


Πολιτιστικές Εκδηλώσεις 2ου ΤΕΕ Τρικάλων (12-5-2006)

Την Παρασκευή 12 Μαΐου 2006 πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας, πολιτιστικές εκδηλώσεις και παρουσίαση προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων που υλοποίησαν μαθητές και καθηγητές.
Συγκεκριμένα:
- Οι μαθητές του τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών παρουσίασαν τα καλλιτεχνικά έργα που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2005-2006. Στο ισόγειο του κτιρίου λειτουργεί έκθεση με όλα αυτά τα έργα.
- Η καθηγήτρια Ντίνα Ευαγγελία παρουσίασε το πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπ/σης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, το οποίο ανέλαβε ο τομέας Γεωπονίας του σχολείου μας, με τίτλο "Ανάπλαση του αύλειου χώρου του νεόκτιστου 2ου Τ.Ε.Ε. Τρικάλων".
- Ολοκληρώθηκε το εσωτερικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πιγκ-πογκ) μαθητών και μαθητριών. Πραγματοποιήθηκαν οι ημιτελικοί και οι τελικοί αγοριών και κοριτσιών υπό την επίβλεψη του καθηγητή Φυσικής Αγωγής του σχολείου Σιμιτσή Σωτηρίου. Νικητές ήταν η μαθήτρια Μπουραζάνα Παρασκευή και ο μαθητής Τζαναβάς Γιάννης. Οι μαθητές παρέλαβαν τα έπαθλα από το διευθυντή του σχολείου Ρίζο Κων/νο.



Φωτογραφίες


◄ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Υλοποίηση και Συντήρηση του Διαδικτυακού Τόπου:
Αβδελίδης Ευάγγελος, Αβδελίδου Ελένη
© Copyright 2001 - 2022