MENU Τρίκαλα | | English


Αρχική




Βρείτε μας


English Vocabulary Practice (Android App)

Η εφαρμογή με τίτλο "English Vocabulary Practice" περιέχει ασκήσεις που δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να εμπλουτίσει το λεξιλόγιό του στην Αγγλική Γλώσσα. Οι ασκήσεις υλοποιούνται στη φορητή συσκευή ως παιχνίδια - κουίζ που αφορούν μαθήματα ειδικότητας αλλά και γενικής παιδείας. Έτσι, η εφαρμογή είναι χρήσιμη τόσο για μαθητές Λυκείου των ειδικοτήτων Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών, Γεωπονίας, Οικονομίας και Διοίκησης στον Τουρισμό όσο και για οποιονδήποτε μαθητή που επιθυμεί να βελτιώσει τις γνώσεις του με τη βοήθεια της έξυπνης φορητής συσκευής του. Φυσικά μπορεί να αξιοποιηθεί από οποιονδήποτε καθηγητή που διδάσκει την Αγγλική Γλώσσα.
Η εφαρμογή περιέχει έντεκα κουίζ. Στην αρχική οθόνη εμφανίζονται έντεκα κουμπιά με τα οποία ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το κουίζ που θέλει. Τα τρία πρώτα κουίζ περιέχουν λεξιλόγιο που συναντάται στον τομέα Οικονομίας και Διοίκησης για το προσωπικό, τον εξοπλισμό μιας επιχείρησης, τις συσκευές γραφείου κλπ. Τα επόμενα δύο κουίζ αφορούν τον τομέα Γεωπονίας και άλλα δύο κουίζ περιέχουν λεξιλόγιο σχετικά με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και τον τουρισμό. Τα υπόλοιπα κουίζ έχουν ως σκοπό την εξάσκηση στο λεξιλόγιο σχετικά με θέματα γενικής παιδείας όπως prepositions, phrasal verbs κλπ.

Οι μαθητές που ασχολήθηκαν με τη δημιουργία του app είναι οι εξής:
Αγγέλης Γεώργιος, Αθανασίου Αναστάσιος, Βαρσάμη Θεοδώρα, Γεραγόρη Μαρία, Γιαννούλα Στεφανία, Γιώτα Μαρία, Γκίστα Άννα, Γκουζιώτη Δέσποινα, Ζήκα Μαρία, Ζωγράφος Δημήτριος, Κατσιαντώνης Σωτήριος, Κιάλια Αικατερίνη, Παπαδημητρίου Ειρήνη, Στρατίκη Παρασκευή, Χελιδώνης Ιωάννης.

Υπεύθυνοι καθηγητές: Μπαρούτα Ευαγγελία (ΠΕ06), Αβδελίδης Ευάγγελος(ΠΕ19).

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε δωρεάν το app από το Google Play Store


Δείτε όλα τα apps που δημιουργήθηκαν από τους μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Τρικάλων

Ακολουθούν στιγμιότυπα οθόνης (screenshots) από την εφαρμογή.



◄ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

Υλοποίηση και Συντήρηση του Διαδικτυακού Τόπου:
Αβδελίδης Ευάγγελος, Αβδελίδου Ελένη
© Copyright 2001 - 2022